• boeken via een adviseurs

Online verzekeringen afsluiten

GOED VERZEKERD OP REIS

Niet alleen voor het boeken van een vakantie ben je bij ons aan het juiste adres. Ook informeren wij graag welke verzekering het beste bij jou, jouw medereizigers en de geboekte reis past, een aantal verzekeringen zijn zelf direct online af te sluiten mits je je reis bij ons boekt. 

Direct de gewenste verzekering online afsluiten.

We werken samen met Europeesche Verzekeringen. Middels onderstaande links kun je ook direct de gewenste verzekering online afsluiten.

Kortlopende Annuleringsverzekering

1.Online verzekering afsluiten: Kortlopende Annuleringsverzekering

Je kunt de Kortlopende Annuleringsverzekering volledig aanpassen aan jouw wensen. Kies voor een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering.

Beide verzekeringen gelden voor vertrek én tijdens je vakantie. Je bent daarmee beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen.

Let op: je kunt alleen een beroep doen op uw annuleringsverzekering bij onvoorziene gebeurtenissen. Is een gebeurtenis of situatie vóór het afsluiten van de verzekering al bekend? Dan biedt een annuleringsverzekering geen dekking.

Allrisk Annuleringsverzekering*

Met de Allrisk Annuleringsverzekering bepaal je zelf om welke reden je je vakantie annuleert of eerder beëindigt. Zo kun je je vakantie bijvoorbeeld ook annuleren omdat je beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of omdat je onverwacht een nieuwe baan krijgt en snel moet beginnen.

Je krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van jouw annuleringskosten vergoed. In onze voorwaarden lees je wat je vergoed krijgt en welke uitzonderingen er zijn.

Waarnemer meeverzekeren
Als je wilt, kun je een waarnemer meeverzekeren. Een waarnemer is iemand die bijvoorbeeld uw taken waarneemt op je werk, of die op je huis past terwijl je op reis bent.

Als je waarnemer iets overkomt, wil je misschien je reis annuleren of eerder terugkeren zodat je zelf de boel weer draaiende kunt houden. Je hebt dan recht op vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen.

*) Je kunt géén beroep doen op de Allrisk Annulering wanneer je geen zin heeft in de vakantie, je vindt dat het te veel regent of vervelend weer is, de reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij failliet is of je vanuit het Calamiteitenfonds al recht op een uitkering heeft.

Voordelen Kortlopende Annuleringsverzekering:
• Alle annuleringsredenen mee te verzekeren
• Ook per onderdeel van een zelf samengestelde reis
• Zelf kiezen voor welk bedrag je jouw reis verzekert

Kortlopende Reisverzekering

2. Online verzekering afsluiten: Kortlopende Reisverzekering, de reisverzekering voor wintersport, zonvakantie of stedentrip

Wie reist, wil vrijheid. Ontspanning. Nieuwe ervaringen opdoen. Soms zijn dat niet de ervaringen die je verwacht.

Dan is het prettig als je kunt terugvallen op een goede reisverzekering. De Kortlopende Reisverzekering van de Europeesche is er voor elke vakantie en elke reis. En dankzij alle extra's bepaal je helemaal zelf wat je wel en niet verzekert. Je stelt uw Kortlopende Reisverzekering zelf samen. Je kiest voor Europadekking of Werelddekking. Vervolgens kun je kiezen uit Basis,Comfort of Optimaal:

1. Basis
Met de Basis-reisverzekering ben je standaard verzekerd voor personenhulp. Dit kun je uitbreiden met diverse aanvullende dekkingen, zoals geneeskundige kosten en skiën en snowboarden. Voor de aanvullende dekkingen die je kiest, betaal je een lage premie.

2. Comfort
Met de Comfort-reisverzekering ben je verzekerd tegen dezelfde risico's als bij de Basis-reisverzekering. Maar voor de dekkingen die je zelf kiest -- zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage – krijg je een ruimere vergoeding. De premie voor deze aanvullende dekkingen is dan ook hoger.

3. Optimaal
Wil je geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal-reisverzekering van de Europeesche perfect voor jou. Dit is de meest uitgebreide reisverzekering. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand* zijn hierin standaard meeverzekerd. Raakt je bagage zoek, dan vergoeden wij de nieuwwaarde van jouw bagage wanneer uw spullen maximaal 2 jaar oud zijn. Je hoeft hiervoor geen eigen risico te betalen.

*Dit gaat om Reis Rechtsbijstand binnen Europa. Buiten Europa vergoeden wij maximaal €25.000,- per gebeurtenis.

Voordelen Kortlopende Reisverzekering:
• Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekeren
• Snelle afhandeling van bagageschade
• Sportrisico's meeverzekerd, ook voor abseilen en raften

Doorlopende Verzekering voor Reizen

3. Online verzekering afsluiten: Doorlopende Verzekering voor Reizen, reis- en annuleringsverzekering

Vaker op vakantie? Met een doorlopende reisverzekering van de Europeesche ben je altijd goed voorbereid. Ongeacht de bestemming: naar de zon, de sneeuw, een stad of waarheen je ook gaat.

Want soms is de reis zelf het doel. En als een boeking onverwacht niet doorgaat, of je voortijdig naar huis moet, is er de doorlopende annuleringsverzekering.

De Doorlopende Verzekering voor Reizen stel je zelf samen. De reisverzekering bied je de varianten Basis, Comfort en Optimaal. Bij de doorlopende annuleringsverzekering kiest u Annulering of Allrisk Annulering. En natuurlijk kun je de dekkingen voor reis en annulering combineren! Daarnaast zijn diverse aanvullende dekkingen beschikbaar, zodat de verzekering volledig aansluit op jouw reizen.

Let op:

Let op je kunt alleen een beroep doen op jouw annuleringsverzekering bij onvoorziene gebeurtenissen. Is een gebeurtenis of situatie vóór het afsluiten van de verzekering of het boeken van de vakantie al bekend? Dan biedt een annuleringsverzekering geen dekking.

Kinderen gratis meeverzekerd
Heb je een kind dat jonger is dan 5 jaar? Dan kun je hem of haar gratis meeverzekeren. Vanaf dat moment geldt deze verzekering onbeperkt. Dus ook als je kind ouder wordt.

Voordelen Doorlopende Verzekering voor Reizen:
• Een keer afsluiten, altijd verzekerd
• Reis- en annuleringsverzekering gecombineerd
• Jouw kinderen gratis meeverzekerd

Webpagina reisverzekeringen

Deze webpagina biedt u de mogelijkheid om diverse verzekeringen online af te sluiten, wil je meer informatie over reisverzekeringen of over het online afsluiten van reisverzekeringen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Klachten

Bij Europeesche Verzekeringen staat jouw belang voorop. Toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent over hun producten of dienstverlening. Je klacht is in dat geval van harte welkom. Het helpt Europeesche Verzekeringen continu te verbeteren. Met de klachtenrapportage geven zij jou inzicht in de klachten die het afgelopen jaar door hen zijn behandeld.

https://www.europeesche.nl/klachtenregeling